english    |    български    |    romanian

"Бизнес Парк Русе е сериозна инвестиция за нашия град" - Божидар Йотов, кмет

2008-09-01

Bozhidar Yatov

Строителството на Бизнес Парк Русе е една сериозна инвестиция за нашия град, защото предоставя на бизнеса в града първокласна среда и отговаря на динамиката на пазара. Качествените инвестиции винаги са били преоритет на местната власт, тъй като само така можем да постигнем устойчив икономически растеж в региона.

Когато бизнесът се развива той дава рамо и на всички русенци, повишавайки техния жизнен стандарт. Реализирането на такива проекти е успех не само за инвеститорите, но и за хората.

Богатството на една страна, на един регион като Русе се създава не толкова от държавата, а от фирмите, от предприемачите. Затова от все сърце приветствам този мащабен проект и ще се радвам, когато отвори врати за русенци.

Известният бизнесмен Уорън Бъфет бе казал, че не прави сделки с хора, на които няма доверие. Ако трябва да перефразирам неговата мисъл, бих добавил – радостен съм, че Община Русе работи с такива чудесни партньори като „Ирис" АД, който е инвеститор в проекта Бизнес Парк Русе.

Архив новини

2009-07-27 - Наемателите отново диктуват правилата - интервю с Ростислав Димитров за в-к "Строителство Градът"

2008-09-08 - Официален старт на строежа на Бизнес Парк Русе

2008-09-03 - „Ирис" АД запозна медиите с най-новия си проект – Бизнес Парк Русе

2008-09-01 - "Бизнес Парк Русе е комфорт, престиж и високо ниво на сигурност" - Миглена Димитрова, изп.директор на „Ирис” АД

2008-09-01 - "Ние ще предоставим качествени площи за фирми които искат да инвестират в града" - Ростислав Димитров, прокурист на „Ирис" АД

2008-09-01 - "Паркът ще осигури на бизнеса качествена работна среда" - Мария Димова, Областен управител