english    |    български    |    romanian

"Бизнес Парк Русе е комфорт, престиж и високо ниво на сигурност" - Миглена Димитрова, изп.директор на „Ирис” АД

2008-09-01

Miglena Dimitrova

- Разкажете повече за Бизнес Парк Русе.

- Това е инвестиция изцяло на „Ирис” АД. Идеята ни е да изградим един съвременен Бизнес парк, в който работният процес да протича без проблеми. Той ще отговаря на всички международни стандарти. Намира се между бул. ‘Липник’ и ул. ‘Потсдам’, в непосредствено съседство е до изграждащия се в момента МОЛ-Русе. Бизнес паркът ще е разположен на терен от 23 дка. Първият етап ще обхваща изграждането на 32 000 кв.м застроена площ. Ще има едно подземно ниво с 260 паркоместа, а общо за бизнес сградите те ще са над 600. Това за нас е от изключителна важност, тъй като на всички ни се е случвало да тръгнем за някъде, да бързаме, да не можем да намерим къде да паркираме и да си развалим настроението още от сутринта с такъв или подебен на него проблем.

- А какво ще бъде разположението на партера?

- На партерните нива ще има търговски зони, заведения, шоуруми. Предвиждаме изграждането на конферентни зали, както и складови площи в непосредствена близост. Желанието ни е не само да предложим качествени Бизнес сгради, а и широк спектър от услуги като напр. почистване, снегопочистване, видеонаблюдение, озеленяване, 24-часова охрана, поддръжка на сградите. Целта ни е да има високо ниво на сигурност за фирмите, ще им предложим комфорт и един безпроблемен работен ден. Бизнес паркът ще е с много добра локация, със съвременна архитектура и технически решения. При проектирането му са взети предвид всички изисквания за офис сграда клас А. Имам предвид, че е предвидено компютъризирано управление на инсталациите, централната система за отопление и вентилация, както и резервни захранвания.

- Какво накратко ще предствлява паркът на наемателите?

- Комфорт, престиж и високо ниво на сигурност.

 

Архив новини

2009-07-27 - Наемателите отново диктуват правилата - интервю с Ростислав Димитров за в-к "Строителство Градът"

2008-09-08 - Официален старт на строежа на Бизнес Парк Русе

2008-09-03 - „Ирис" АД запозна медиите с най-новия си проект – Бизнес Парк Русе

2008-09-01 - "Ние ще предоставим качествени площи за фирми които искат да инвестират в града" - Ростислав Димитров, прокурист на „Ирис" АД

2008-09-01 - "Бизнес Парк Русе е сериозна инвестиция за нашия град" - Божидар Йотов, кмет

2008-09-01 - "Паркът ще осигури на бизнеса качествена работна среда" - Мария Димова, Областен управител